En blogg om hus och hem

Konsten att få en mysig lägenhet


skrivet den 20 maj av Kalle, klockan:17:28

Att äga ett eget hus är få förrunnat och själv så har jag förmånen att äga både en lägenhet och ett hus. Eller ja hus, är väl att ta i. Det är ett litet fritidshus där jag brukar vistas på helger och somrarna. På vardagarna bor jag i en liten lägenhet. Men det går faktiskt att ha det mysigt i en lägenhet också, det gäller att klä in lägenheten i lagom mängd tekniska ateraljer och andra roliga saker.

I den här bloggen har jag tänkt att skriva lite om det mesta inom hus och hem. Vi får väl se vad det kan bli i framtiden men det blir nog en blandning av allt från teknik i hemmet till trädgårdsprylar till mitt lilla fritidshus.


Currently rated 1.0 by 2 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed