En blogg om hus och hem

Ny blomlåda till köksfönstret


skrivet den 22 mar av Admin, klockan:15:50

Vintern börjar nu ta slut och då är det dags för blommor och blomlådor. Vi tänkte vara tidigt ute så vi slipper syssla med det senare, så idag har vi varit i stan och köpt en ny blomlåda som vi ska ha under köksfönstret. Jag är totalt usel på blomlådor och allt som innefattar blommor egentligen, men som tur var så var min sambo med och valde ut en bra låda till oss.  Det blev en ventura funky, en låda i metall.  Vi kollade även på en som heter cromo om jag minns rätt, dock tyckte min sambo att funky var finare. 

 

Nu är det bara att vänta tills det blir lite varmare ute och sedan kan jag hänga upp vår fina nya blomlåda! 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed